Wij zijn op de wereld om elkaar te helpen.

Na een snelle rit vanuit Nederland naar Roemenië leverden Hans Slappendel en Marco Olsthoorn op 13 december 2016 een volle vracht pakketten af in Bacău. Omdat we de berichtgeving uit Nederland volgen, wisten we zo ongeveer wat ons te wachten stond.

Maar…. iedere keer weer is zo duidelijk te zien wat een aandacht er besteed wordt aan deze voedselactie! 250 geheel verzorgde pakketten en pallets vol los voedsel. Totaal konden we bijna 1000 pakketten maken van alles wat er in deze vracht zat. Allen die zich ingezet hebben heel veel dank! Veel voorbereiding en heel veel werk is er weer verricht om het zover te krijgen.

Na 13 december was het onze beurt om al deze pakketten op de plaats van bestemming te krijgen. Zoveel als mogelijk proberen we mensen op verzamelplekken te krijgen; dat is voor de verspreiding efficiënt. Maar ook zijn er veel situaties waarbij mensen in afgelegen dorpen en plekken wonen. Soms is er een halve dag nodig om 1 pakket af te kunnen leveren. Met man en macht is er gewerkt om alles op tijd af te leveren.

Kortom: een prachtige actie, waarbij zowel in Nederland als in Roemenië veel werk verzet is.

Nogmaals heel veel dank!

Reageer!

Kooiker Installatie BV

Fortune - kennis in koffieLilycards

Brussaars Hoveniers & Tuinarchitectuur