Voedselpakketten actie 2021

Met uw hulp organiseren we elk jaar rond de kerstdagen een voedselpakketten actie. Dat zijn bijzondere momenten. Gemiddeld verzorgen we jaarlijks 600 pakketten voor gezinnen in de meest dramatische situaties! De standaardvraag die ons dan gesteld wordt is: zo’n pakket lost de armoede in een gezin toch niet op? Nee natuurlijk niet… Maar wat willen we er dan eigenlijk mee bereiken? Die vraag is voor ons niet zo moeilijk te beantwoorden. Rond de kerstdagen zoeken we de gezinnen en personen op die alleen staan in de vaak zo moeilijke situaties!

Armoede brengt je vaak in een isolement, naar heel veel ouderen kijkt niemand om, gedetineerden worden vergeten. In de arme gezinnen zijn 3 maaltijden op een dag een uitzondering, om van een goede warme maaltijd maar niet te spreken. Tijdens deze dagen laten we de mensen weten dat ze niet alleen staan. Dat er mensen zijn die aan ze denken. Maar ook dat kerst niets te maken heeft met glinsterende gouden sterren voor de ramen maar met de geboorte van de Heere Jezus, het ware Licht!

De tijd van Corona lijkt voor vele uitzichtloos. Wij willen graag weer voor zoveel mogelijk mensen een lichtpuntje verzorgen rond de kerstdagen door middel van een voedselpakket en lectuur.  We kunnen een pakket samenstellen met bloem, zonnebloemolie, suiker, macaroni, spaghetti, margarine, zoetigheid voor kinderen, conserven, ect voor 20 euro per pakket. Het aantal pakketten kunnen we bepalen aan de hand van de giften die binnenkomen.

Donaties

1 reactie op “Voedselpakketten actie 2021”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *