Voedselactie 2012 + Update!

Zaterdagavond 1 december kwamen de eerste berichten binnen van de voedselactie 2012. In Hendrik Ido Ambacht was er voedsel ingekocht wat allemaal weer verkocht werd aan mensen die meehelpen pakketten samen te stellen. De actie in Nieuwendijk, bij Coop van Es, bracht 1615 euro op. In Ouderkerk aan den IJssel bij Plus Vergeer was de opbrengst 2100 euro. We kregen bericht dat er uit Staphorst een groot aantal pakketten verzameld zijn:

“We hebben ca. 300 pakketten klaargemaakt. Deze kwamen hoofdzakelijk van de vijf reformatorische basisscholen in Staphorst. De Willem de Zwijgerschool, Prins Willem Alexanderschool, Prins Mauritsschool, Doornveldschool en Maarten Lutherschool.Verder kregen we nog een aantal giften.”

Een prachtig resultaat. We zijn heel dankbaar dat zoveel mensen een helpende hand bieden. Dank aan allen die gaven en dank aan allen die zich inzetten om dit mogelijk te maken!

Er was ook bericht van HCR Werkgroep – Schouwen en Duivenland dat de markt van hoop (Goes) het bedrag van 276 euro opleverde!

Op 30 nov. en 1 dec. € 2200, resp. € 1650 verkocht door enthousiaste vrijwilligers. Op 7 dec. geladen en op 8 dec. nog 10 ton conserven.en 70 pakketten enz. geladen in Lienden. Daarbij op maandag 3 dec. nog 90 m3 goederen uit verschillende delen uit Nederland.

heel veel dank aan alle vrijwilligers van HCR!

1 Reactie op “Voedselactie 2012 + Update!”
  1. johan schreef:

een prachtig resultaat , zo zien we dat er nog mensen zijn die zich het lot van anderen aantrekken