Verkoping in Krimpen brengt 16.700 € op!

Een drukke dag voor de vrijwilligers van werkgroep Krimpen aan den IJssel, afgelopen zaterdag 11 februari. Een geweldige organisatie om al de kramen op te bouwen en iederen te voorzien van wisselgeld en koffie. Maar het was allemaal niet voor niets. De Rommelmarkt/verkoping in Krimpen aan den IJssel is een begrip geworden. Zeer druk bezocht en erg gezellige was de algemene indruk. Vooral ‘s morgens was het heel erg druk en de belangstelling voor het gevarieerde aanbod was erg groot.

Alle bezoekers en klanten heel erg bedankt. Een speciale dank voor de vele vrijwilligers van HCR werkgroep Krimpen aan den IJssel voor de perfecte organisatie en de geweldige opbrengst van 16.700 €!

1 Reactie op “Verkoping in Krimpen brengt 16.700 € op!”
  1. tp schreef:

Geweldig tog dat op deze dag meer dan 200 mensen zig als vrijwilliger hebben ingezet voor stichting hcr allen dank!!!!!!!!!!!!