Verkoop kerstpakketten voor HCR!

Zoals ieder jaar verkopen wij weer kerstpakketten, waarvan de opbrengst voor Stichting HCR is!

Ook deze keer hebben we mooie en bruikbare pakketten, door u samen te stellen, voor aantrekkelijke prijzen.Het zou fijn zijn als u mee wilt helpen door (een) pakket(ten) te bestellen, en/of de folder door te sturen naar kennissen/familie enz. die mogelijk geinteresseerd zijn.

Met kleine bestellingen zijn we ook blij, U kunt ook 1 of 2 pakketten bestellen voor  u zelf, uw (schoon)moeder/vader, vrouw, zus of een ander die u wilt verrassen. Grotere bestellingen zijn natuurlijk ook meer dan welkom!

De pakketten kunnen ook aangepast worden aan persoonlijke voorkeur, de pakketten in de folder zijn mooie voorbeelden, maar wijzigingen zijn ook mogelijk.

Voor verdere info kun(t) u/je contact opnemen met:

Albert Veenema  ( albertveenema@solcon.nl)  06-53392603

Teunis Pols (t.pols@stichtinghcr.nl) 06-22622902

Stichting HCR

Werkgroep Krimpen aan den IJssel

Download folder kerstpakketten (klik rechts en kies voor ‘opslaan als’ / ’save as’ om te downloaden)