Uitslag stemmen actie “ 1% voor honderden glimlachen”

Asociatia Betania (41%, 3,162 Stemmen)
Fundatia de Caritate Herald (33%, 2,555 Stemmen)
Fundatia Serviciilor Sociale Bethany (26%, 2,039 Stemmen)
Totaal Stemmers: 7,756

Het stemmen is voorbij, we zijn als eerste geëindigd. Hartelijk bedankt voor het meedoen aan het stemmen. Wat niet voorbij is, is de vraag om steun voor de hulpverlening in dit doorgaans arme land. De volgende artikelen op deze site gaan hier ook over. Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden om hulp te bieden. De nieuwe brochure geeft u veel informatie over onze bezigheden. Deze brochure willen wij u graag toesturen. U kunt deze brochure aanvragen per mail (jmuit@kliksafe.nl) . Als u ook in uw woonplaats iets wilt organiseren om de hulpverlening in Roemenië te ondersteunen, horen we graag van u. Wij denken hierbij aan het organiseren van zangavonden, verkopingen of acties op scholen en/of verenigingen. Er is altijd wel iets te bedenken. Dit kan naar hetzelfde mailadres of naar het adres van de stichting HCR (info@stichtinghcr.org)

Categorie: Acties, Projecten, Stichting HCR · Tags:

1 Reactie op “Uitslag stemmen actie “ 1% voor honderden glimlachen””
  1. andre schreef: