Uitnodiging

HCR-werkgroep Krimpen nodigt u van harte uit om deel te nemen aan het, door haar georganiseerde, benefietdiner op 27 maart 2009 in het zalencomplex van de OGG aan de Lijsterstraat te Krimpen aan den IJssel. De opbrengst van dit diner is bestemd voor het opvangtehuis “De Tulp” in Roemenië. Hier worden verwaarloosde en misbruikte kinderen opgevangen.

U kunt u opgeven door de bon (klik hier voor de bon) in te vullen en in te leveren op Waalstraat 42 in Krimpen aan den IJssel, uw bestelling door te bellen naar 0180-511520 of door te mailen naar fam.pols@tiscali.nl.
Het diner bestaat uit voor-, hoofd- en nagerecht. Wat betreft het hoofdgerecht heeft u keuze uit twee verschillende menu’s (zie bestelbon). Ook een kindermenu behoort tot de mogelijkheden (friet met kroket of frikadel en ijs).

Voor het nagerecht zal er een veiling worden gehouden van diverse leuke artikelen. Ook de opbrengst van deze veiling is bestemd voor het opvangtehuis “De Tulp”. Zorg dus voor een goed gevulde portemonnee!!

Het benefietdiner begint om 18.00.

Reserveren voor uiterlijk 21 maart 2009

Categorie: PR/Fondswerving, Werkgroepen · Tags:

Reacties

1 Reactie op “Uitnodiging”

Trackbacks

Check out what others are saying...
  1. […] geplande benefietdiner op 27 maart a.s., georganiseerd door Werkgroep HCR – Krimpen aan den IJssel, gaat door […]Reageer!

Kooiker Installatie BV

Fortune - kennis in koffieLilycards

Brussaars Hoveniers & Tuinarchitectuur