Uitnodiging Roemenië reis

Geachte lezer,

Stichting HCR is erg blij met de bijdrage die u/jij in de vorm van geld of activiteiten levert aan ons werk. Zou je ook niet eens met eigen ogen willen zien waar en hoe het bijeen gebrachte geld besteed wordt? Dan weet je in elk geval voortaan nog beter waar je over praat, je leert André Muit en zijn team kennen en je wordt deelgenoot aan de armoede waar zo velen onder lijden.

HCR biedt in de tweede helft van september de mogelijkheid om met ons een reis naar Bacau te maken. André Muit zal een programma samenstellen.

reismogelijkheden:
Dinsdag heen/ vrijdag terug
Je bent dan twee volle dagen in Bacau.
De kosten van de reis bedragen tussen € 150,= en € 250,= per persoon.
(Omdat de prijzen van tickets per dag verschillen zijn de kosten niet met zekerheid te zeggen.)

Opties zijn
*17 t/m 20 september.
*24 t/m 27 september.

Inmiddels zijn er 6 à 8 aanmeldingen met een voorkeur voor de 17e ontvangen. Er zijn twee aanmeldingen voor de 26e. Wil je ook mee? Meld je dan, want dan kunnen we tickets gaan bestellen.
Indien je enkel in schoolvakanties kunt, laat dat dan ook even weten. In overleg met André is de reis ook in de herfstvakantie mogelijk.

Voor het verblijf in Bacau zal gebruik gemaakt worden van het Hostel Holland. Voor de (geringe) kosten hiervan en de overige gezamenlijke kosten zal met de groep worden overlegd.

Vragen? Zin om mee te gaan? Telefoontje aan dhr. Pleun Eikelboom (06-11159687)of mailtje aan voorzitter@stichtinghcr.nl en wij gaan aan de slag.

Namens het bestuur en met vriendelijke groeten,
Stoffel Flikweert

Categorie: Asociatia Betania, Stichting HCR · Tags:

Reacties

1 Reactie op “Uitnodiging Roemenië reis”

Trackbacks

Check out what others are saying...
  1. […] meer info: klik hier […]Reageer!

Kooiker Installatie BV

Fortune - kennis in koffieLilycards

Brussaars Hoveniers & Tuinarchitectuur