Uitnodiging nieuwjaarsreceptie op 21 januari 2011

Beste vrijwilliger, beste donateur,

Ook het afgelopen  jaar is er onder de vlag van HCR veel gebeurd. Wij denken dan vooral aan uw of jullie inzet voor het werk voor de stichting. We waren vaak verbaasd over de vindingrijkheid van de werkgroepen en alle andere betrokkenen.

De acties, de verkopingen en de betrokkenheid van velen heeft ertoe geleid dat veel kinderen (en volwassenen) in Roemenië geholpen konden worden. Dat deze hulp nog steeds hard nodig is lezen we op de website en in de nieuwsbrief, elke keer weer. De regio Bacau is niet alleen het armste deel van Roemenië, maar ook van Europa. Dat is schrijnend.

Wij vinden het fijn elkaar aan het begin van het nieuwe jaar te ontmoeten. We nodigen u daarom uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Dat is een goede traditie, graag zetten wij die voort. Dit jaar echter anders dan voorheen. Niet in Krimpen aan den IJssel, maar in Maartensdijk. Niet op zaterdagmiddag, maar op vrijdagavond. Niet op uitnodiging van het COT, maar op uitnodiging van het bestuur. Met dank aan het COT en de werkgroep Maartensdijk, want zij hebben de bijeenkomst voor ons georganiseerd.

Wij nodigen u van harte uit op DV 21 januari 2011 om 20.00 uur. Het adres is Hervormd Centrum (achter de Hervormde kerk), Dorpsweg 42B te Maartensdijk (bij Utrecht).

U bent welkom vanaf 19.30 uur

Binnen HCR draait alles om samenwerking. Het uitwisselen van ideeën is daarvan een belangrijk onderdeel. Het bestuur wil in de nieuwjaarsbijeenkomst graag van uw creativiteit gebruikmaken en met u nadenken over nieuwe manieren om geld te werven voor de ondersteuning van de armste gezinnen en het bedrijven van evangelisatie in Bacau. Het bestuur, de werkgroepen en het COT denken daar wel vaker over na, maar nu willen we het eens proberen met z’n allen tegelijk. Samen weten we meer dan alleen, immers!

Afsluitend wensen wij u voor het nieuwe jaar Gods zegen, persoonlijk, zakelijk en als HCR-betrokkene. Graag tot ziens op vrijdag 21 januari om 19.30 uur aan de Dorpsweg 42b in Maartensdijk.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur en het COT

Pleun Eikelboom, voorzitter

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

cot@stichtinghcr.nl , tel. 06-22622902 of voorzitter@stichtinghcr.nl , tel. 06-11159687

Categorie: Acties, Stichting HCR, Werkgroepen · Tags: