Uitnodiging Benefietdiner

De HCR-werkgroep Krimpen aan den IJssel nodigt u van harte uit om deel te nemen aan het door haar georganiseerde 4de benefietdiner op 23 maart 2012 in het zalencomplex van de Oud Ger. Gem. aan de Lijsterstraat te Krimpen aan den IJssel.

U kunt u opgeven door het formulier (klik hier voor formulier) in te vullen en in te leveren op Waalstraat 42 in Krimpen aan den IJssel, uw bestelling door te bellen naar 0180-511520 of door te mailen naar t.pols@stichtinghcr.nl

De dinerzaal is om 18.00u open. Om 18.30u willen we gezamenlijk beginnen met de maaltijd.

Het diner bestaat uit voor-, hoofd- en nagerecht.
Vooraf serveren we tomatensoep en stokbrood. Als hoofdgerecht heeft u de volgende keuzen; kipfilet in/met jachtsaus of beenham in/met champignon saus. Daarbij is er een buffet waar wij gratineerde witlof of worteltjes en erwtjes serveren en een aardappelgerecht. Voor kinderen t/m 12 jaar is er een kindermenu (friet met frikandel of kipnuggets en appelmoes).

Voor we het nagerecht gaan gebruiken zal er een veiling worden gehouden van diverse leuke artikelen.

De opbrengst van het diner en de veiling is ten bate van het werk van de stichting HCR (Hulpverlening door Christenen in Roemenie). Zij verzorgt geestelijke, materiële en humanitaire hulp en ondersteunt evangelisatieactiviteiten in Roemenië.

Reserveren voor uiterlijk 17 maart 2012!