Uit de activiteiten agenda

We brengen de activiteiten agenda van stichting HCR onder uw aandacht:

• 10 mei: Presentatie over stichting HCR in Capelle a/d IJssel, Elimkerk, Merellaan 346,begint om 20.00 uur, verkooptafel aanwezig.
  • 15 mei: Actiedag zorgboerderij ‘’de Mekkerstee’’  Hofdijksweg 34 te Ouddorp van 9.00 uur tot 16.00 uur.  Stichting HCR zal hier aanwezig zijn met de verkooptafel.
  • 19 mei: Presentatie over stichting HCR in Albasserdam (voor AMBO), Landvast, Haven 4. Van 14.00 tot 16.00 uur. Verkooptafel aanwezig.
  • 12 juni: Rommelmarkt in Hendrik Ido Ambacht, in de Maranathakerk, van 9.00 – 14.00 uur (Werkgroep H.I. Ambacht)
  • 12 juni: Presentatie over stichting HCR in Krimpen aan den IJssel (Jeugdvereniging OGG), zaal van de Oud Ger Gem te Krimpen aan den IJssel. Adres: Nachtegaalstraat 3. Begint om 20.00 uur. Hartelijk welkom!

Categorie: Stichting HCR, Werkgroepen · Tags: