Transport Verdouw

Op 9 augustus, net na middernacht, werd er in de buurt van complex Betania geronk van 3 vrachtwagen opgemerkt! Het transport van Verdouw uit Gouda kwam aan, 3 vrachtwagens, 1 personenauto en 8 mensen. Een ongelofelijk inzet van een team met hart voor het werk van de stichting. Woensdag 10 augustus werden de drie wagens uitgeladen. In tussentijd bezochten de chauffeurs een aantal van de gezinnen waar de spullen die ze brachten ook terecht komen. Dat heeft bijzonder veel indruk gemaakt.

In de gesprekken die gevoerd werden in Bacau brachten we elkaar wederzijds op de hoogte van ieders activiteiten. We kijken terug op een (kort maar fijn) bezoek van mensen die zich inzetten en in willen zetten voor het werk in Roemenië.

Onze dank en waardering voor al deze mensen en de mensen die achter hen staan!

Categorie: Stichting HCR · Tags: