Transport en nieuwe heftruck in Bacau

Zaterdag 25 maart werd, met hulp van vrijwilligers, weer een vrachtwagen geladen met bestemming Bacau. De spullen worden ingezameld, gesorteerd en opgeslagen door verschillende werkgroepen van HCR. Ze verzamelen gericht, zetten alles klaar voor “het transport” naar Bacau, Roemenië, vertrekt.

Deze keer wordt het transport verzorgd door Piet Noorlander en Arie Eikelboom. Beiden zijn al vaak in Bacau geweest. Vandaag 29 maart is de vrachtwagen uitgeladen.

Er waren al berichten dat de we een “nieuwe” heftruck zouden krijgen. Die was voor in de aanhanger geladen. Nu was het dan zo ver en we zijn blij met de heftruck, onze oude heftruck had het echt begeven. Met dank aan het bestuur van stichting HCR en aan Johan Flikweert die deze aanschaf van harte bemiddelde!

Dit transport is mede mogelijk door:

Volvo Group Truck Center B.V.
Mooy Logistics
Marie Hak
Gijs Suijker Vlist

Logo_Volvo__Iron_Mark_-_RGB_-_jpg logo