Terugblik vrijwilligersbijeenkomst van stichting HCR

Donderdag 29 september werd door het bestuur van stichting HCR een bijeenkomst georganiseerd voor vrijwilligers die zich inzetten voor het werk in Roemenië. Het is altijd weer hartverwarmend om te zien en mee te maken dat er zoveel mensen betrokken zijn bij onze stichting.

Zowel de voorzitter Pleun Eikelboom als de secretaris Kees Vroegindeweij gaven aan dat Stichting HCR niet zonder vrijwilligers kan. In de presentatie van André Muit werden de vrijwilligers op de hoogte gebracht van bestaande en actuele activiteiten. Deze presentatie was gericht op de mensen die nog maar pas betrokken zijn maar ook voor degenen die al lang inzetten voor de stichting. Op deze manier had iedereen daar wat aan.

De presentatie van de jeugdgroep uit Ouderkerk aan den IJssel gaf een prachtig beeld van de werkzaamheden zie ze afgelopen zomer in Bacau konden uitvoeren.

Er was ruimte voor het stellen van vragen en ruimte om elkaar te ontmoeten. We kijken terug op een prachtige bijeenkomst en danken onze vrijwilligers voor de altijd bijzondere inzet!

Dank ook aan onze gastheer Kees Vroegindeweij voor het faciliteren van deze bijeenkomst in de zaal van kuikenbroerderij en pluimveebedrijf “Het Anker” in Ochten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *