Strandsponsorloop HCR

Op D.V. vrijdagavond 3 september 2010 hopen wij onze jaarlijkse strandsponsorloop van 17 km. te houden ten bate van de stichting Hulpverlening door Christenen in Roemenië. We starten in Hoek van Holland en lopen via ‘s-Gravenzande naar Monster. Daar blazen we even uit en lopen vervolgens terug naar Hoek van Holland. Natuurlijk kan een ieder voor zich lopen, maar ook een groepje is erg gezellig. Dus vraag je familie, vrienden, collega’s en bekenden want iedereen kan mee doen!

Is 17 km iets te ver? Geen probleem, de helft kan ook! Loop mee tot ‘s-Gravenzande, doe gezellig een kopje koffie, thee of fris en loop weer terug naar Hoek van Holland. Zo is het ook voor de kinderen een leuke actie en een gezellig uitje!

(kinderen onder de 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene)

U kunt zich opgeven bij Fam. T. Pols via tel. 0180-511520 of via de mail naar t.pols@stichtinghcr.nl. U krijgt dan verdere informatie van ons. Wij hopen op een positieve reactie.

Werkgroep HCR Krimpen a/d IJssel