Stichting HCR op wegwijs 2010!

Ook deze keer zijn we aanwezig op de wegwijsbeurs.  Stichting HCR heeft gekozen voor het thema “uw hulp is hun toekomst!” . Over dat thema willen we graag met u praten. U kunt ons vinden in Hal 3, standnummer 3.B.103.  Tijdens wegwijs 2010 kunt u bij ons heerlijke bonbons kopen, dat is kwaliteit voor een mooie prijs! De opbrengst hiervan is voor onze projecten in Roemenië. Zoals u misschien al weet is de koninklijke luchtmacht aanwezig met het roemruchte jachtvliegtuig de F-16.

U mag de jachtvlieger van alle kanten bekijken en er natuurlijk mee op de foto. De Koninklijke Luchtmacht zorgt voor een presentatie bij het toestel. Deze verrassing van Wegwijs mag u niet missen!  De stand van Stichting HCR is heel dicht bij deze geparkeerde F16 dus twee redenen om hal 3 te bezoeken.

Tot ziens op wegwijs 2010 !

Categorie: Stichting HCR · Tags:

2 Reacties op “Stichting HCR op wegwijs 2010!”
  1. JM schreef:

De komende reis
    Naar beurs Wegwijs
    Indrukken vergaren
    De goede bewaren

2. johan schreef:

dat zijn dan uiteraard de indrukken van de stand van de HCR we hopen morgen te zien of het de moete waard is