Stichting HCR neemt deel aan "de Familiedagen" in Hardenberg

Een nieuw evenement in Nederland: de Familiedagen. Uiteraard is Stichting HCR ook aanwezig door middel van werkgroep HCR – Opheusden.

De Familiedagen zijn een initiatief van DOORNBURGH Events. In samenwerking met Eventementenhal Hardenberg organiseert DOORNBURGH Events op 19, 20 en 21 februari 2009 de Familiedagen 2009.

De Familiedagen vallen in de voorjaarsvakantie van het basis- en middelbaar onderwijs in de regio’s Midden en Noord Nederland.

De entree bedraagt slechts €3,50 voor kinderen en € 7,00 voor volwassenen. Een gezinskaart kost maximaal € 22,50 ongeacht het totaal aantal gezinsleden. Het eten en drinken op de beurs zijn gratis, evenals het parkeren.

Tijdens deze dagen kunt u onze stichting vinden met een verkoop en info stand. We verwachten u op de familiedagen in Hardenberg!

Evenementenhal Hardenberg,Energieweg 2, 7772 TV, HARDENBERG. Openingstijden: donderdag 19 februari en vrijdag 20 februari van 14.00-22.00 uur en op Zaterdag 21 februari van 10.00-17.00 uur.

Categorie: Acties, Stichting HCR, Werkgroepen · Tags:

1 Reactie op “Stichting HCR neemt deel aan "de Familiedagen" in Hardenberg”
  1. johan schreef:

De rode reclame spandoeken hadden er best boven mogen hangen dat trekt de aandacht