Roemeniëmiddag 24 april 2010

Het bestuur van stichting Hulpverlening door Christenen in Roemenië organiseert op D.V. 24 april in het Wartburgcollege, locatie Revius te Rotterdam, een bijeenkomst waarbij het werk van de stichting in de Roemeense stad Bacau centraal staat.

Ruim 15 jaar realiseert stichting HCR in nauwe samenwerking met de Asociatia Betania vele projecten in Bacau. Onder leiding van André Muit wordt op professionele wijze hulp geboden aan kwetsbaren in de Roemeense samenleving. Dit werk wordt mede mogelijk gemaakt door de jarenlange inzet van vele vrijwilligers in Nederland, zowel financieel als materieel.

Het bestuur van HCR nodigt een ieder die ooit betrokken is geweest bij het werk van de stichting of dat nog steeds is, van harte uit om zich te laten informeren over de stand van zaken in Bacau. André Muit hoopt een boeiende presentatie te geven over zijn werk en leven daar. Voorzitter Pleun Eikelboom geeft inzicht in plannen voor de toekomst en er wordt afscheid genomen van twee bestuursleden van het eerste uur. Eén en ander wordt afgewisseld met muziek.

• 13.00 uur    Inloop met koffie en thee
  • 13.30 uur    Opening door Pleun Eikelboom, voorzitter HCR
  • 13.45 uur    Orgelspel en samenzang
  • 14.00 uur    Presentatie door André Muit