Regen en zegen

HCR HI Ambacht

De bloemen en plantenverkoop in Hendrik Ido Ambacht heeft €1650,- opgebracht! De vrijwilligers van de werkgroep in Hendrik Ido Ambacht hebben weer alles uit de kast gehaald.

Jaap en Jannie schreven: “Niet alleen een dag met regen, maar zeker ook een dag met zegen.”

Rita liet zich horen vanuit Roemenië, waar ze op dit moment verblijft: “De opbrengst is 1650,00 euro netto! Een pracht bedrag! Zeker om dit te horen nu ik zelf in Roemenië ben”

Ook Germa gaf een reactie: “Van Rita hoorde ik via de app de opbrengst van de bloemenactie. Geweldig en bedankt voor jullie inzet.”

Het bestuur van stichting HCR bedankt iedereen door een bericht van de secretaris van de stichting; “Wat een heel mooi bedrag! Namens de mensen en kinderen in Bacau heel hartelijk bedankt voor alle moeite en inzet! Stoffel Flikweert”