Prachtige dag in Hendrik Ido Ambacht

De inwoners van Hendrik Ido Ambacht raken er al aan gewend. Ieder voorjaar en najaar een bloemen en plantenverkoping voor stichting HCR. Iedere keer weer geeft de manager van Jumbo in winkelcentrum “de Schoof” zijn akkoord om de ruimte voor de winkel te gebruiken voor de verkoop. Dat is een prachtige samenwerking. Deze keer een warme najaarsdag. Rita van der Linden, van werkgroep HCR Hendrik Ido Ambacht zegt daar het volgende over: “We hebben een prachtige dag gehad, soms zelfs erg warm, de opbrengst is maar liefst € 600,-, een pracht bedrag!”

De secretaris van stichting HCR, Stoffel Flikweert geeft later op de avond zijn reactie: “Ik heb de verkoop bezocht en met mijn eigen ogen gezien hoe fijn het allemaal was. Inderdaad een mooi bedrag en ook het weer werkte mee. Bedankt voor jullie inzet!”

bloemen-en-plantenverkoop-10-september-2016-5

bloemen-en-plantenverkoop-10-september-2016-3