Onze nieuwste nieuwsbrief is verschenen

Begin deze maand is onze nieuwste nieuwsbrief verschenen. Deze keer is gekozen voor het thema: Noodzaak van hulpverlening in Roemenië. Een speciale editie ter gelegenheid van de wegwijsbeurs 2008.

Een aantal fragmenten uit de nieuwsbrief (de 4e nieuwsbrief van 2008):

“In de nieuwsbrief van juni dit jaar kon u lezen over de problemen met het kindervervoer van en naar de beide dagverblijven. Na het lezen van dit artikel meldde zich een donateur die bereid is om beide bussen te vernieuwen. Eén auto is al besteld, de tweede moet eerst geschikt gemaakt worden voor rolstoelvervoer en komt wat later. We zijn erg dankbaar en blij dat deze problemen binnenkort zijn opgelost.”

“Dit jaar waren er twee projectgroepen die ieder afzonderlijk werkzaamheden hebben uitgevoerd aan de gebouwen van Betania. In de nieuwsbrief leest u hun verslagen!”

“De financiële ‘achterstand’ als gevolg van de zomervakantie is echter voor de begroting van de laatste maanden van 2008 goed zichtbaar.”

Deze en veel andere interessante onderwerpen zijn in de nieuwsbrief te lezen. Ontvangt u onze nieuwsbrief niet? Vraag deze dan aan bij het secretariaat van stichting HCR: zie: Contact. Of kijk op de Downloadpagina.

Categorie: Stichting HCR · Tags: