Nieuwsbrief HCR – september 2009

De nieuwste nieuwsbrief van Stichting HCR  staat vol met informatie over de projecten in Roemenie maar ook over de activiteiten van projectgroep 2009 en de werkgroepen van stichting HCR.

U kunt lezen over de noodzaak van de hulpverlening  aan families, ouderen en kinderen. U kunt lezen wat wij daar aan doen en wat wij daar aan willen doen. Ook vind u een verslag van de projectgroep die in juli van dit jaar een kleuterschool gerenoveerd heeft in de provincie Bacau. Deze, en nog vele andere onderwerpen vind u in de HCR nieuwsbrief van september 2009!

Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? stuur dan een e-mail naar : info@stichtinghcr.nl. Wij zorgen er dan voor dat u in ons adressenbestand wordt opgenomen.

Categorie: Stichting HCR · Tags: