Nieuwsbrief HCR in een nieuw jasje

In april 2009 is het 15 jaar geleden dat Stichting HCR werd opgericht. U heeft hierover al kunnen lezen in onze vorige nieuwsbrief. Deze maand (rond 25 april) verschijnt onze nieuwsbrief in een “nieuw jasje”, een nieuwe opmaak. We hebben opnieuw gekozen voor een simpele opmaak en een zwart/wit uitgave. We willen u graag informeren over alles wat er gebeurd binnen Stichting HCR maar we willen deze kosten zoveel mogelijk drukken.

Het thema van deze nieuwsbrief is: Resultaat en effect van de hulpverlening.

artikelen:

• Nieuws uit Bacau
  • Activiteiten werkgroepen
  • Nieuws van het bestuur

Onze nieuwsbrief staat grotendeels in het teken van de financiele problemen waar we mee te maken hebben. We vragen uw aandacht en uw bijdragen om de continuiteit van onze projecten te waarborgen. Ook maakt u kennis met nieuwe bestuurleden en kunt u lezen over alle activiteiten van Stichting HCR.

Categorie: PR/Fondswerving, Stichting HCR · Tags: