Nieuwe datum benefietdiner in Krimpen

Het benefietdiner, ten bate van Stichting HCR, op 27 maart kon door omstandigheden niet doorgaan. Werkgroep HCR – Krimpen aan den IJssel heef nu een nieuwe datum vastgesteld: 24 april 2009.

Mensen die gereserveerd hadden voor 27 maart, zullen persoonlijk benaderd worden. Mensen die niet gereserveerd hadden en wel willen komen, kunnen zich alsnog opgeven tot 18 april bij Fam. T. Pols, 0180-511520 of fam.pols@telfort.nl. Bij het bestellen graag uw telefoonnummer vermelden en wat u wilt eten. U kunt hier hiervoor de bestelbon gebruiken (klik hier voor de bestelbon).

Het benefietdiner begint om 18.00 in het zalencomplex van de OGG aan de Lijsterstraat in Krimpen aan den IJssel.

Wij hopen op uw komst!

De menu’s zijn:
Volwassenen: Voorgerecht: Stokbrood met kruidenboter en groentesoep,Hoofdgerecht: Kipfilet in piripiri-saus of schnitzel met champignon-roomsaus.
Kinderen: Friet met appelmoes en frikadel of kroket.
Voor volwassenen en kinderen ijs/vruchten als nagerecht.
De kosten zijn €15,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen, dit is excl. drinken

Voor het gebruik van het nagerecht zal er een veiling worden gehouden van diverse leuke artikelen. Ook de opbrengst van deze veiling is bestemd voor het opvangtehuis “De Tulp”. Zorg dus voor een goed gevulde portemonnee!!

Categorie: Acties, Stichting HCR, Werkgroepen · Tags: