Mevrouw Neeleman ontvangt onderscheiding.

Mevrouw Neeleman (Jopie) heeft dinsdagmorgen een koninklijke onderscheiding gekregen. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en ontving deze onderscheiding uit handen van Kees Veerhoek, burgemeester van Neder-Betuwe.

Jopie Neeleman is ondanks haar 80 jaren nog altijd actief als maaltijdbezorger van de Stichting Welzijn Ouderen. Ook is ze betrokken bij de inzameling van kleding voor hulp aan Roemenië en was ze bijrijder op de ambulance waar haar man op reed. Haar overleden man was ook actief als coördinator Nederland voor stichting HCR.

Haar werkzaamheden voor Roemenië betreffen vrijwilligerswerk voor Diaconaal actie comité Roemenië (DAR) uit Lienden en stichting HCR.

Het bestuur van stichting HCR feliciteert mevrouw Neeleman met deze welverdiende onderscheiding en bedankt haar voor de geweldige inzet!

Jopie Neeleman

Categorie: Stichting HCR · Tags:

1 Reactie op “Mevrouw Neeleman ontvangt onderscheiding.”
  1. johan schreef:

Mooi deze onderscheiding tussen het verhuizen door
    Gefeliciteerd Jopie