Loopt u ook weer mee!?

Strand- sponsorloop 2011

Op D.V. 24 juni 2011 vindt de jaarlijkse strand- sponsorloop voor de stichting Hulpverlening door Christenen in Roemenië (HCR) plaats. Ook u wordt uitgenodigd om (weer) mee te lopen!

U kunt op twee manieren deelnemen aan deze strand- sponsorloop.

1. U laat u sponsoren voor 15 km of 7,5 km.

Het door u opgehaald bedrag kunt u vóór aanvang van de strandwandeling inleveren of storten op rekeningnummer 34.16.60.760 Rabobank Krimpen, ten name van Stichting HCR, onder vermelding van sponsorloop 24 juni 2011.

2. U betaalt het minimale inschrijfgeld van € 5,00 per persoon.

De opbrengst van deze strand- sponsorloop is bestemd voor de zaterdag- kinderclub. Op zaterdagmiddag worden kinderen in aanraking gebracht met het evangelie en hebben ze een gezellig moment met elkaar. Door alle kosten van de Asociatia Betania is er niet altijd geld om deze activiteit van voldoende middelen te voorzien. Bij deze kosten kunt u denken aan een boek voor de kinderen bij het kerstfeest, etc. Juist de kleine gebaren die gemaakt worden zijn belangrijk voor de kinderen. Kleine gebaren die een grote uitwerking kunnen hebben…

U kunt starten van 19.00u tot 20.30 uur in Hoek van Holland. U loopt van Hoek van Holland naar ´s Gravenzande, van daar naar Monster en weer terug. Bij elke stempelpost ontvangt u een stempel op uw deelnemerskaart. Bij iedere stempelpost is er gelegenheid om even op adem te komen en een versnapering te kopen. Uw eerste kopje koffie is gratis!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het onderstaande telefoonnummer of mailadres.

Tot zien op 24 juni in Hoek van Holland!

Werkgroep HCR- Krimpen aan den IJssel,

Fam. T. Pols (Tel: 0180 – 51 15 20; Mail: t.pols@stichtinghcr.nl)

Ps. Ook dit jaar is er weer een taart voor degene met het meeste sponsorgeld!