Ontbijtservice koningsdag 2020

Koningsdagontbijt

K/Woningsdag 2020 zijn 855 mensen in Krimpen en omgeving gestart met een traditioneel Koningsdagontbijt! Een overweldigend aantal, waarbij er meer ontbijtjes dan ooit werden geschonken aan anderen.

De actie leverde daarmee 2900 euro op!

Alle organisatoren, inpakkers en de 19 rijders met bijrijders… heel hartelijk dank!

Categorie: Uncategorized · Tags:

Solidariteit is “hart” ❤ nodig!

Het 25-jarig bestaan van onze organisatie in Roemenië hadden we ons iets anders voorgesteld! Door de coronacrisis ontstaan er dramatische omstandigheden in de toch al arme gezinnen. Het armste gedeelte van de Europese unie, het noordoosten van Roemenië, heeft het hard te verduren. Dat is het gebied waar wij werken! Uw hulp is nodig.

Heel veel dank voor alle inzet en betrokkenheid bij het werk van stichting HCR!

Scan deze code! of klik hier:

informatie donaties

Verkoping en rommelmarkt 7 maart 2020

Update (07.03.2020):

De opbrengst van de jaarlijkse verkoping is bekend! De 22e verkoping heeft het prachtige bedrag van € 15100,53 opgebracht! Alle vrijwilligers, leveranciers, standhouders en bezoekers: hartelijk bedankt!

De prijswinnaars van de actiekraam worden maandag 09 maart gebeld!

Update (03.03.2020): Ons verkoopboekje staat online!

25 jaar stichting HCR

Categorie: Stichting HCR · Tags:

Fotopresentatieavond 26 oktober 2019 – Staphorst

Categorie: PR/Fondswerving, Stichting HCR, Werkgroepen · Tags:

21 november 2019 – Jubileumavond 25 jaar HCR – Aanmelden

Aanmeldingsformulier onder de uitnodiging. U hoeft alleen aan te melden als u mee wilt eten om 17:00 uur! Eet u niet mee, dan bent u zeer welkom vanaf 19:00 uur.

[cforms name=”Aanmelden Jubileumavond HCR”]

Categorie: Stichting HCR · Tags: