Kerstpakketten op transport

180 kuub goederen naar Bacau.

Afgelopen zaterdag, 10 december, werden er op twee plaatsen in Nederland goederen geladen voor Bacau. In Piershil en Lienden werden er door vrijwilliger van de werkgroepen kleding, verzamelde spullen en 1000 voedselpakketten geladen. Een gedeelte mooi verpakte pakketten en een deel met levensmiddelen waar het team in Roemenië zelf pakketten van gaat maken.

Er is veel geld ontvangen voor de kerstactie. Een geslaagde actie dus waar we heel veel mensen een steun in de rug kunnen geven. Een lichtpuntje rond de kerstdagen voor mensen in moeilijke omstandigheden. Met deze vracht hebben we ook evangelisatiemateriaal meegestuurd. Op deze manier bereiken we de gezinnen met de Boodschap van kerst.

De chauffeurs hadden veel zin om deze ladingen weg te brengen naar het armste gedeelte van Europa. Dank zij hun inzet en de inzet van de werkgroepen en nieuwsbrieflezers is de actie erg geslaagd. De mensen in Bacau zullen het de komende dagen zeer druk hebben om een en ander te regelen. De weersomstandigheden zijn in tegenstelling van vorig jaar beter, toen waren sommige plaatsen nauwelijks bereikbaar.

Update:

Op dinsdagavond 13 december zijn de beide vrachtwagen aangekomen in Bacau en gaan we beginnen met het verspreiden van de pakketten.

Categorie: Stichting HCR, Werkgroepen · Tags:

1 Reactie op “Kerstpakketten op transport”
  1. Pleun schreef:

Prachtige actie met geweldig resultaat. Hopelijk hebben de chauffeurs een goede reis met weinig gedoe. Behouden thuiskomst.