Jaarlijkse bloemen en plantenverkoping Hendrik Ido Ambacht – 03 mei 2014

“Het was een schitterende dag” zegt Rita van der Linden van werkgroep HCR uit Hendrik Ido Ambacht. Een dag waar veel mensen de jaarlijkse bloemen en plantenverkoping, georganiseerd door Werkgroep HCR H.I. Ambacht, weer bezochten. Veel belangstelling van bekenden en onbekenden die het werk in Roemenië een warm hart toedragen.

“Het was ook erg gezellig om zo samen voor onze naaste in Roemenië bezig te zijn.” ( Stoffel Flikweert, secretaris stichting HCR)

“Heel veel dank voor al het werk dat jullie verzet hebben en de tijd die jullie er in gestoken hebben.” ( Pleun Eikelboom, voorzitter stichting HCR)

Kortom: Werkgroep HCR Hendrik Ido Ambacht heeft weer iets moois neergezet om het werk in Roemenië te ondersteunen. Opbrengst: € 1180,- ! Dat verdient ons respect.