Hendri Rietveld, 39 keer de Nijmeegse vierdaagse!

De 39e keer! Dat is een geweldige prestatie waar we Hendri van harte mee feliciteren!

Op 19 juli 2016 start Hendri ’s morgens vroeg met zijn 39e vierdaagse. Na zoveel ervaring gaat het hem goed af en om half vijf in de middag zit zijn eerste wandeldag er al weer op. De tweede dag is het erg warm maar door de vroege start had Hendri daar de eerste uren niet zoveel last van. In de vroege ochtendgloren (06:47) is Hendri al gearriveerd in Wijchen op de Roze woensdag van de vierdaagse. De derde dag gaat naar Groesbeek waar Hendri preventief even 1 voet laat afplakken. Maar gelukkig is er verder niets aan de hand. Ook de zevenheuvelenweg, een prachtige omgeving komt de derde dag voorbij. Op 22 juli, om vijf uur ’s morgens start Hendri zijn laatste wandeldag. Deze dag wordt ook wel de dag van Cuijk genoemd. Dan komt er toch echt een regen en onweersbui voorbij en Hendri zegt dat hij ondanks de regen beter loopt dan met de warme dagen. Dan via de pontonbrug naar Mook, de laatste rust, en om half 3 bereikt Hendri de via Gladiola. Het eindpunt.

Hendri, hartelijk dank dat je ook deze keer stichting HCR en Asociatia Betania koos als goed doel. Met de opbrengst van deze prestatie kunnen we weer veel kinderen gelukkig maken.

Dank.

Via Gladiola