0653 444791 info@stichtinghcr.nl Lindelaan 10, 4043 MB, Opheusden

Voedselpakketten actie 2021

Met uw hulp organiseren we elk jaar rond de kerstdagen een voedselpakketten actie. Dat zijn bijzondere momenten. Gemiddeld verzorgen we jaarlijks 600 pakketten voor gezinnen in de meest dramatische situaties! De standaardvraag die ons dan gesteld wordt is: zo’n pakket lost de armoede in een gezin toch niet op? Nee natuurlijk niet… Maar wat willen we er dan eigenlijk mee bereiken? Die vraag is voor ons niet zo moeilijk te beantwoorden. Rond de kerstdagen zoeken we de gezinnen en personen op die alleen staan in de vaak zo moeilijke situaties!

Opbrengst Ontbijtservice koningsdag 2021

De totale opbrengst voor de ontbijtactie van koningsdag is: € 3313,00. Een prachtig resultaat!

Alle vrijwilligers en betrokkenen heel hartelijk dank!

Heel veel dank voor uw bestellingen en de de ondersteuning van ons werk in Roemenië.

Online Lentemarkt HCR

Omdat dit jaar onze jaarlijkse verkoping, de Lentemarkt bij Zorgboerderij Nieuw Toutenburg, niet door kan gaan hebben wij een webshop gemaakt waarop u eten, drinken, schoonmaak- , verzorgingsmiddelen, cadeaus en nog veel meer kunt kopen! Zoals u al jaren van ons gewend bent. Voor elk wat wils.

Actieperiode: Vanaf 27 maart tot en met maandag 3 mei kan er een bestelling geplaatst worden. Daarna wordt de website weer afgesloten. Uw bestelling staat klaar op zaterdag 8 mei.

Opbrengst online verkoping HCR

De opbrengst van de 23e HCR-verkoping in Krimpen a/d IJssel is bekend! Een verkoping die anders was dan andere jaren… maar met een prachtige opbrengst! Dankbaar!

€ 11.843,12

Alle sponsoren, leveranciers, vrijwilligers, organisatoren en natuurlijk de klanten: Hartelijk bedankt!!

Werkgroep IJssel en Lek

Ook meegedaan met de winactie? De winnaar is bekend! Veel plezier in Rotterdam!