HCR bestuurs en werkgroepleden in Bacau

Afgelopen week (24 april – 01 mei 2015) waren twee bestuursleden en een werkgroeplid van stichting HCR aanwezig in Bacau. Rita van der Linden, Jan Vonk Noordegraaf en Koen Visser maakten deel uit van de vrijwilligersgroep Morgenster4Bacau. In een week tijd is de ruimte van het therapiebad in het kader van het revalidatiecentrum in Bacau helemaal opgeknapt. Daar waren de heren bij betrokken. Rita hield zich bezig met het bezoeken van gezinnen en de activiteiten in de Dolfijn en het multifunctioneel centrum. Als toegift werden er ook nog drie afzuigkappen gemonteerd in de 3 huisjes van de kamertraining.

Door actieve voorbereiding voor de fondsenwerving en het werk ter plaatse heeft Morgenster4Bacau iets heel moois neergezet. Zowel de jongeren uit de kamertraining als de kinderen van het revalidatiecentrum zullen jaren plezier hebben van het werk van deze groep.