Even uw aandacht graag! (Update)

Update 22.10.2011

In één woord kunnen wij het niet verwoorden: DANKBAAR en VERWONDERD! Ja dat zijn wij, nu wij u kunnen melden dat we de kosten welke nodig zijn voor het transporteren van de voedselpakketten al hebben ontvangen! Wij kunnen de focus nu dus volledig richten op het inzamelen van voedselpakketten en geld voor de voedselpakketten!!

Binnenkort ontvangt u meer informatie m.b.t. de definitieve uiterste inleverdatum, hou daarvoor de website in de gaten

Vanaf deze plaats aan alle begunstigers: HEEL HARTELIJK DANK!!

Met vriendelijke groet,

René Muit
COT- Stichting HCR
06-51401032

Vorig jaar hebben we met elkaar een prachtig resultaat geboekt met onze voedselpakkettenactie. Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor. De actie resulteerde in 750(!) pakketten, betaald transport en nog wat klinkende euro’s waarmee we Asociaţia Betania konden ondersteunen.

Wij willen graag voor dit jaar weer een voedselactie opzetten waarmee we het resultaat van vorig jaar minimaal willen evenaren. Er is op dit moment alleen één groot probleem: geld……..voor het transport.

De kosten voor een transport naar de regio Bacău in Roemenië bedragen zo’n € 3.000,-, afhankelijk van de geldende dieselolieprijzen en de Maut. (Alle zware vrachtwagens met een toegelaten gewicht van >12 ton moeten een afstandsgebonden tarief betalen dat ‘Maut’ heet. Het tarief wordt berekend per kilometer, en het verschilt ten opzichte van het aantal assen/uitstootklasses).

In deze tijd van verslechterende economische omstandigheden, welke voor ons funest zijn en waardoor wij ternauwernood de bestaande projecten kunnen continueren, kunnen wij de kosten van een transport niet dragen.

Wij leggen het maar als een open vraag in uw midden neer…..en hebben tegelijk een voorstel: Een korte rekensom vertelt ons dat het transporteren van 1 pakket zo’n € 4,- kost.

U begrijpt het al…. Wij willen u vragen, in tegenstelling tot vorig jaar (€ 15,-), om een pakket van zo’n € 10,- samen te stellen en voor elk pakket dat u ons aanbiedt € 4,- over te maken naar ons rekeningnummer (Rabobank)  3416.60.752. t.n.v. COT St. HCR o.v.v. transportkosten voedselpakketten.

Het pakket mag bij voorkeur bestaan uit: – Pak bloem – Pak suiker – Fles zonnebloemolie – Thee – Pak macaronie/spaghetti/rijst – 2 blikken conserven – Tandenborstel – Tandpasta – Stuk zeep – Fles/pak wasmiddel

Het is de bedoeling dat de voedselpakketten afhankelijk van de transportmogelijkheid eind november/begin december geladen en getransporteerd worden naar Bacău. ( uiterste inleverdatum 26 november 2011 ). Bij voorkeur uw pakket verpakken in een kartonnen doos. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen met René Muit, tel. 06-51401032, of via e-mail r.muit@stichtinghcr.nl voor het afhalen/brengen van het pakket? Als u meerdere pakketten wilt geven, kan dat natuurlijk ook. Graag zelfs!

Ook kunt u geld ter waarde van één of meerdere pakketten overmaken op vermeld rekeningnummer, zodat André met zijn team de pakketten zelf kan aankopen en samenstellen, en wij geen transportkosten hoeven te dragen. Hierdoor kunnen er meer pakketten worden samengesteld!!
Wij hopen op uw medewerking en een succesvolle actie met minimaal het resultaat van vorig jaar.
Alvast hartelijk dank!

COT Stichting HCR

René Muit – 06-51401032 of r.muit@stichtinghcr.nl

Categorie: Actie's HCR, Acties · Tags:

2 Reacties op “Even uw aandacht graag! (Update)”
  1. Piet (verdouw transport) schreef:

Beste André,

Gisteravond hebben een en ander besproken in de diaconie, over de nood die bij jullie is en die nog op onze netvliezen staat .
    We hebben € 1000,– overgemaakt om ter plaatse voedselpakketen samen te stellen.
    Van harte Gods zegen toe gewenst aan allen.
    Piet

2. marleen stouten schreef:

ik denk even practisch mee. Hebben jullie voor terugvracht wel eens gekeken op en bevrachtingsprogramma ?