Een prachtige actie! Verspreiding pakketten 2014

Vorige week zijn de pakketten, waar veel vrijwilligers heel hard voor gewerkt hebben, in Bacau aangekomen. Twee transporten.

Er is gelijk begonnen met de verspreiding ervan. Veel gezinnen hebben de producten die in de pakketten zitten al lange tijd niet meer gezien. We richten ons op de meest arme gezinnen en op mensen die altijd en overal vergeten worden.

Op de foto’s is wel te zien hoe blij de mensen er mee zijn! De dankwoorden die uitgesproken worden zijn dan ook voor iedereen die dit mogelijk maakte. Sommige mensen weten niet wat ze overkomt. Dat lijkt misschien overdreven maar dat is het niet.

In de pakketten die al klaar gemaakt waren, zaten ook veel setjes met handschoenen, sjaals en mutsen. Dat is een geweldig succes. Ouders zijn blij met alles wat er in de pakketten zit. Kinderen kijken snel of er wat van hun gading bij zit. Het eerste wat uit de pakketten gehaald wordt is het snoepgoed, speelgoed, knuffels, sjaals en mutsen. Dan wordt er vaak en rondedansje gedaan van blijdschap.

De extra aandacht die hier dit jaar aan besteed is blijkt een succes te zijn. Ook de boekjes die we tegelijkertijd verspreiden zijn heel welkom.

Het is een prachtige actie waarvoor we iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft van harte willen bedanken!

Reageer!

Kooiker Installatie BV

Fortune - kennis in koffieLilycards

Brussaars Hoveniers & Tuinarchitectuur