Digitale nieuwsbrief voor stichting HCR

Afgelopen week is de eerste digitale nieuwsbrief van stichting HCR verstuurd. Een andere manier om met mensen in contact te komen en te communiceren. Dit jaar werd de vraag naar een digitale nieuwsbrief steeds groter. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd naast de bestaande “papieren” versie. De eerste brief staat in het teken van hulp aan kinderen die geen of onvoldoende onderwijs volgen: “Armoede in de rugzak”.

De volgende digitale nieuwsbrieven houden u op de hoogte van alle actuele zaken binnen stichting HCR. Kort en bondig met verwijzingen naar uitgebreidere artikelen. Ook vermelden we daar de link naar uitgebreide versie van de “papieren” nieuwsbrief. Deze wordt op de website van de stichting geplaatst.

U kunt de digitale versie online bekijken: digitale nieuwsbrief, nr 1, juni 2015

We nodigen u uit om u aan te melden voor deze nieuwsbrief door het opgeven van uw e-mailadres: klik hier

HCR nieuwsbrief - email

Categorie: PR/Fondswerving, Stichting HCR · Tags: