De Voorjaarsfair 2011

Werkgroep HCR Maartensdijk organiseert dit jaar voor de eerste keer een fair. Deze fair, die de naam ‘De Voorjaarsfair’ draagt, zal gehouden worden op D.V. zaterdag 14 mei van 10.00 tot 16.00 in de weilanden bij Maartensdijk.

Deze fair is zeker een aanrader! Wij willen u een unieke fair bieden, gelegen in het landelijke Maartensdijk. Het is een fair met workshops, themaplein, kinderworkshop, kinderspeelplein, oude ambachten. U snuift het veelzijdige en rijke buitenleven met volle teugen op. En: het is nog gratis ook! Ter bestrijding van de overige onkosten staan er bij de entree enkele bussen waar u een vrijwillige bijdrage in kwijt kunt.

De opbrengst van De Voorjaarsfair komt voor 100% ten goede aan de stichting HCR.

Bent u ook geïnteresseerd in een plaats op De Voorjaarsfair of wilt u ons sponsoren? Sponsoren krijgen een naamsvermelding en bereiken zo een groot en divers publiek. Wij horen graag van u. U kunt ons bereiken via info@devoorjaarsfair.nl of bellen naar 06-14678672 (Arie Vonk Noordegraaf). Kijk voor nog meer informatie gerust even rond op onze website, www.devoorjaarsfair.nl

We hopen u allemaal te ontmoeten op zaterdag 14 mei!

1 Reactie op “De Voorjaarsfair 2011”
  1. Voor iedereen: maak de volgende slagzin af, en maak kans op een mooie prijs! Slagzin is in te leveren bij de informatiebalie op het fairterrein.
    Slagzin:
    Met De Voorjaarsfair 2011…………………………………………..