De beste wensen!

Via onze internetpagina willen we al onze lezers het allerbeste toewensen voor het nieuwe jaar!

We brengen onze dank over aan alle mensen en bedrijven die ons het afgelopen jaar, en de afgelopen jaren, steunden. Op welke manier dan ook. Door uw inzet en bijdrage konden we de projecten in Roemenië voortzetten.

Ook alle vrijwilligers en werkgroepen, die zich inzetten voor de stichting HCR willen we allemaal bedanken. Veel van de vrijwilligers zetten zich in op de “achtergrond”. Zonder hen zou het functioneren van de stichting onmogelijk zijn!

Een voorspoedig en gezond 2009 toegewenst!

Categorie: Stichting HCR · Tags:

1 Reactie op “De beste wensen!”
  1. johan schreef:

Vanuit Bruinisse wensen we stichting HCR en Betania het allerbeste toe voor het komende jaar met hopelijk een grotere financiele jas boven Gods zegen op het werk