Afscheid oud bestuursleden

Afgelopen zaterdagmiddag hebben we officieel afscheid genomen van twee oud bestuursleden, dr. R. Seldenrijk (oud voorzitter) en dhr. D. Vroegindeweij (oud secretaris en velen kennen hem als “ome Dammis”). Beide heren waren vanaf de oprichting van stichting HCR  actief in het bestuur. Bestuursleden die HCR in moeilijke tijden bestuurden. Hun betrokkenheid in inzet heeft vaak een cruciale en beslissende rol gehad. We zijn dan ook bijzonder dankbaar voor hun inzet de afgelopen 15 jaren. Ook zijn we blij dat beide heren betrokken blijven. dhr Vroegindeweij blijft adviseur van stichting HCR en zowel dr.R. Seldenrijk als dhr. Vroegindeweij zijn en blijven bestuurleden van de roemeense organisatie Asociatia Betania in Bacau.

Categorie: Stichting HCR · Tags: