28 maart, grote verkoping in Opheusden!

Zaterdag 28 maart 2009 is het zover! Werkgroep HCR – Opheusden organiseert dan een grote verkoping ten bate van de projecten van Stichting HCR en Asociatia Betania, in Roemenië. De verkoping vind plaats in de  Elthetho in Opheusden, Ooievaarstraat 2 en is geopend van 9.30 tot 15.30

Het wordt een bijzondere dag met veel evenementen. De kinderen kunnen een rondrit maken in een brandweerauto, pony rijden, springen op het springkussen of knutselen in de knutselhoek.

We kijken er naar uit om u te verwelkomen op de verkoping in Opheusden waar voor iedereen wel wat te vinden is:

Decoratie, cadeauartikelen, handgemaakte spulletjes,kettingen, kinderkleding, speelgoed, wol en spinnewieldemonstratie, 2e hands boeken, grabbelton, gebak, oliebollen, warme stroopwafels, verse haring, friet en broodjeskraam, bloemen, fruit, aardappelen, grote rommelmarkt,  koffiehoek met presentatie over het werk in Roemenie en een professionele fotograaf! (www.fotomomenten.nl)

Wilt u meer informatie? de contactpersoon van Werkgroep HCR – Opheusden is dhr T.J. van der Brandt (vandenbrandt@kliksafe.nl)

Categorie: PR/Fondswerving, Stichting HCR, Werkgroepen · Tags:

1 Reactie op “28 maart, grote verkoping in Opheusden!”
  1. marco van der grond schreef:

Succes met de verkoop!!
    mvdg