22 juni, Strand – sponsorloop

Vrijdagavond 22 juni is het weer zo ver: de jaarlijkse strand- sponsorloop van de stichting HCR (Hulpverlening door Christenen in Roemenië).

Ook dit jaar kunt u weer over het goudgele zand, bij de ondergaande zon en het ruisen van de zee, 15 km lopen van Hoek van Holland via ’s Gravenzande, naar Monster en weer terug. Bij terugkomst kunt u uitrusten en nagenieten bij de brandende vuurkorf. 15 km iets te ver? Geen probleem, de helft is ook mogelijk!

U kunt deelnemen door u te laten sponsoren of het minimale inschrijfgeld van €5,00 te betalen. U kunt starten van 19.00u tot 20.30u in Hoek van Holland.

Loopt u deze tocht dit jaar ook (weer) mee? Geniet volop van de natuur, de mensen om u heen en steun het goede doel! Familie, vrienden en kennissen… Iedereen is weer welkom! (Kinderen onder de 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene).

Zie voor meer informatie de bijlagen! (klik hier)

Tot 22 juni in Hoek van Holland!

Stichting HCR, werkgroep Krimpen aan den IJssel