Stichting HCR heeft uw hulp nodig!

Hulpverlening in Roemenie is op dit moment geen eenvoudige zaak. We zijn blij met de bijdrage die we krijgen van de roemeense overheid. Deze bijdrage is echter niet voldoende om al onze kosten te dekken. Via deze internetpagina willen we u graag op de hoogte brengen van het feit dat we op dit moment grote moeite hebben om alle projecten draaiend te houden. We hebben te maken met het feit dat de budgetten niet volledig gedekt zijn. We hebben te maken met onderhoudsproblemen en steeds weer stijgende kosten. Graag willen we u er van overtuigen dat de projecten die opgezet zijn door stichting HCR en Asociatia Betania structurele en lange termijn projecten zijn waarbij uw hulp onmisbaar is. We zijn zeer geïnteresseerd in nieuwe donateurs en sponsors om de continuiteit van de projecten in Roemenië te waarborgen en indien mogelijk nieuwe projecten op te zetten.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met onze secretaris, dhr D. Vroegindeweij.

Bestuur stichting HCR

Categorie: Stichting HCR · Tags: