Voedselpakketten inzamelen!

Ouderkerk aan den IJssel. Ook dit jaar worden er weer voedselpakketten ingezameld bij Plus- supermarkt Vergeer in Ouderkerk aan den IJssel. Vrijwilligers staan gedurende vrijdag 27 en zaterdag 28 november bij de supermarkt om voedselbonnen uit te delen. Het opgehaalde bedrag wordt door Plus Vergeer uitgekeerd in producten, waarvan de voedselpakketten worden samengesteld.

Komt u in Ouderkerk aan den IJssel voor uw boodschappen? Wij ontmoeten u graag!

Ouderkerk2015

Hendrik Ido Ambacht. Naast Ouderkerk is ook Henrik Ido Ambacht van de partij. Vrijwilligers staan op DV. 28 november klaar om hulpgoederen in ontvangst te nemen. Gezamenlijk met de goederen uit Ouderkerk wordt dit naar Roemenië getransporteerd.

Ligt Ambacht meer op uw route? Van harte uitgenodigd om mee te doen!

HIAmbacht2015

Nieuwendijk. Boodschappen doen op 27 of 28 november? Ook in Nieuwendijk krijgt u de gelegenheid om mee te doen met de voedselpakkettenactie. Twee dagen lang staan vrijwilligers klaar om u van de juiste informatie te voorzien. Welkom!

Nieuwendijk2015

Categorie: Actie's HCR, Acties, Stichting HCR · Tags: