Opbrengst bloemen en planten verkoop

Het is inmiddels een traditie. Elk voor en najaar worden er planten en bloemen verkocht in Hendrik Ido Ambacht. En de opbrengst is iedere keer voor stichting HCR. Zaterdag 29 april 2017 was het weer zover. Een prachtige dag. Voor de Jumbo in winkelcentrum “de Schoof” stond het weer vol met bloemen, allerlei kleuren en soorten.

De voorbereidingen en ervaring van HCR-werkgroep Hendrik Ido Ambacht gaf als resultaat dat alles prima verliep. Alles zat mee! Dat is ook te zien aan de opbrengst. De verkoop bracht  €1375,- op.

Tijdens de verkoop werd ook aandacht gevraagd voor de 40e vierdaagse die Hendri Rietveld gaat lopen voor stichting HCR. meer informatie hier.

Dank aan allen die deze mooie dag mogelijk maakten. De klanten die bloemen kochten en alle vrijwilligers van HCR- Werkgroep Hendrik Ido Ambacht!

Moving-On