Ontbijtservice koningsdag 2018

Wilt u uw koningsdag goed beginnen? Of wilt u iemand laten verrassen op deze dag? Bestel dan voor uzelf of voor iemand anders een ontbijtpakket en steun daarmee tegelijkertijd het goede doel.

Wij bezorgen in Krimpen a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel en Krimpen a/d Lek

Een ontbijtpakket voor een volwassene bestaat uit:

•  Sinaasappelsap
  •  Croissant en Kaiserbroodje
  •  Gekookt ei
  •  Plak ham en plak kaas
  •  Kuipje boter en pakje hagelslag
  •  1 stuks fruit
  •  Krant + Weet magazine

Omdat 1 ontbijtje voor de meeste kinderen erg veel is hebben we ook een kinderpakket samengesteld:

• Sap
  • Croissant en Kaiserbroodje
  • Kuipje boter en hagelslag
  • 1 stuks fruit
  • Kinderverrassing

De broodjes zijn vers gebakken door Bakker Casteleijn.
De prijs voor een ontbijtpakket is €6 en een kinderpakket kost €3,50.
Ook kunt u voor €1,- per stuk losse croissants en kaiserbroodjes bijbestellen.

U kunt bestellen via het bestelformulier of hieronder het onlineformulier

Deze ontbijtactie wordt georganiseerd door:

Stichting Hulpverlening door Christenen in Roemenië

Werkgroep IJssel en Lek

Ontbijtservice Koningsdag 2018
  1. Veld en Beemd 1 . Krimpen a/d IJssel
  2. Roos van Dekamaerf 92, Capelle a/d IJssel
  3. Chopinstraat 76, Capelle a/d IJssel
  4. Bank: NL63 RABO 0341 6607 60 (Stichting HCR Krimpen a/d IJssel, o.v.v. Ontbijtactie). Betaling voor 26 april 2018.
  5. Wij bezorgen in Krimpen a/d IJssel, Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en Krimpen aan den Lek Bovengenoemde tijden zijn richttijden dus we vragen uw begrip als het iets uitloopt. Afhalen is mogelijk(wel even aanvinken in formulier)! Afhaaladres: Griendstraat 11E, Krimpen a/d IJssel

cforms contact form by ambcro

Voedselpakketten vullen in Ouderkerk a/d IJssel

Voedselpakketten vullen in Hendrik Ido Ambacht

Cantilena zingt voor HCR – Kerstconcert

Categorie: Stichting HCR, Werkgroepen · Tags:

Uitslag snoepjes raden – familiedagen

Er zijn 604 briefjes ingeleverd bij het HCR snoepjes raden op de familiedagen in Gorinchem. Het juiste aantal is 223.

Martijn Giljam en Geerte Roos hebben het juiste aantal geraden!

Na loting is Geerte de winnares van de Alcatel pixi 4 mobiele telefoon. Martijn krijgt van ons als troostprijs het boek Bange winter in Roemenië. Van harte gefeliciteerde met jullie prijs!

Graag bedanken we iedereen die onze stand heeft bezocht en die heeft meegedaan met het snoepjesraden.

Categorie: Stichting HCR, Werkgroepen · Tags:

Stichting HCR aanwezig op extra editie familiedagen! 17-19 oktober 2017

Dinsdag 17 oktober 2017 13.00 – 21.00 uur | Woensdag 18 oktober 2017 13.00 – 21.00 uur | Donderdag 19 oktober 2017 10.00 – 18.00 uur

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

In de herfstvakantie, 17 – 19 oktober 2017, geniet u van een extra editie van Familiedagen! En stichting HCR is aanwezig. We verwachten u op de stand van stichting HCR om u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. Kom gezellig langs en doe mee met onze win acties of kom een pakje overheerlijke stroopwafels halen. Tot snel!

Wandel op uw gemak langs de vele exposanten en voer interessante gesprekken. De gehele familie voelt zich geïnspireerd en tevreden. De gemoedelijke, vriendelijke sfeer, het lekkere (gratis) eten en drinken maken van dit evenement de ideale dag uit voor (groot)ouders, jongeren en kinderen.

meer informatie

Categorie: PR/Fondswerving, Stichting HCR · Tags: