Ontbijtservice koningsdag 2019

Wilt u uw koningsdag goed beginnen? Of wilt u iemand laten verrassen op deze dag? Bestel dan voor uzelf of voor iemand anders een ontbijtpakket en steun daarmee tegelijkertijd het goede doel.

Wij bezorgen in Krimpen a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel en Krimpen a/d Lek

Een ontbijtpakket voor een volwassene bestaat uit:

• Vruchtensap
  • Croissant en Kaiserbroodjes
  •  Gekookt ei
  •  Plak ham en plak kaas
  •  Kuipje boter en pakje hagelslag
  •  1 stuks fruit
  •  Krant + Weet magazine

Omdat 1 ontbijtje voor de meeste kinderen erg veel is hebben we ook een kinderpakket samengesteld:

• Sap
  • Croissant en Kaiserbroodje
  • Kuipje boter en hagelslag
  • 1 stuks fruit
  • Kinderverrassing

De broodjes zijn vers gebakken door Bakker Casteleijn.
De prijs voor een ontbijtpakket is €6,- en een kinderpakket kost €3,50.
Ook kunt u voor €1,- per stuk losse croissants en kaiserbroodjes bijbestellen.

Deze ontbijtactie wordt georganiseerd door:

Stichting Hulpverlening door Christenen in Roemenië

Werkgroep IJssel en Lek

Ontbijtservice Koningsdag 2019
  1. Veld en Beemd 1 . Krimpen a/d IJssel
  2. Roos van Dekamaerf 92, Capelle a/d IJssel
  3. Chopinstraat 76, Capelle a/d IJssel
  4. Bank: NL63 RABO 0341 6607 60 (Stichting HCR Krimpen a/d IJssel, o.v.v. Ontbijtactie). Betaling voor 26 april 2019.
  5. Wij bezorgen in Krimpen a/d IJssel, Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en Krimpen aan den Lek Bovengenoemde tijden zijn richttijden dus we vragen uw begrip als het iets uitloopt.

Opbrengst verkoping Krimpen aan den IJssel

De opbrengst is bekend! Ondanks alle weersomstandigheden, vliegende tenten en eerdere sluitingstijd hebben we alle zeilen (letterlijk) bijgezet…

Met als resultaat een prachtig bedrag van 16775 euro!

Aanbod op onze verkoping – 9 maart 2019

Met ruim 65 kramen bieden wij u weer een gevarieerd aanbod van producten aan. Een grote sortering aan rommelmarktartikelen, tweedehands boeken en tweedehands kleding, waar onze verkoping om bekend staat!

Lees er alles over in ons zeer gewaardeerde verkoopboekje!

Verkoping en Rommelmarkt – 21e editie!

Verslag van een bezoek aan Bacau in Roemenië

In de afgelopen maand september bezochten Johan en Corrie Flikweert, Henriëtte de Bakker, Norbert Tromp en Anja en Maris Goudzwaard Roemenië.

Onze penningmeester, Maris Goudzwaard, schreef een verslag, een paar indrukken:

“Zelf fungeer ik al een aantal jaren als penningmeester van de stichting en het was voor mij goed om ter plaatse inzicht te krijgen welke hulp wordt verleend. In Bacau is de Stichting Asociatia Betania (Betania) opgericht, die de hulp daadwerkelijk verleend. De in Nederland verzamelde financiële en materiële middelen worden aan Betania verstrekt.”

“We begonnen onze kennismaking met een bezoek aan de locaties van Betania, We werden rondgeleid door André. Hij liet ons de volgende activiteiten zien:
– Opslag van verkregen goederen, kleding en voedsel;
– Therapie van volwassen verstandelijk gehandicapte mensen;
– Revalidatiecentrum gehandicapten;
– Opvang en begeleiding van meisjes die slechte/moeilijke ervaringen hebben meegemaakt;
– Winkeltje waar verkoping plaatsvind van kleding, schoenen en zelfgemaakte materialen;
– Begeleiding en onderwijzing van autistische kinderen.”

“De algemene indruk was goed, de verkregen materiële en financiële middelen worden goed besteed.”

“Degene onder ons die hier voor het eerst waren hebben grote indrukken van de leefomstandigheden opgedaan.”

“We hebben ervaren dat hulp daar nog steeds hard nodig is. De noodzakelijke hulp wijzigt overigens wel meer naar de behoefte aan goed onderwijs aan kinderen van ouders die daar geen middelen voor hebben”

Lees hier het hele verslag!

Opbrengst bloemen en planten verkoop

De opbrengst van de bloemen en plantenverkoping is: €1066,00 netto!

Werkgroep HCR – Hendrik Ido Ambacht

De planten en bloemenverkoping was afgelopen zaterdag 21 April 2018 in Hendrik Ido Ambacht.