Voedselpakketten vullen in Ouderkerk a/d IJssel

Voedselpakketten vullen in Hendrik Ido Ambacht

Cantilena zingt voor HCR – Kerstconcert

Categorie: Stichting HCR, Werkgroepen · Tags:

Uitslag snoepjes raden – familiedagen

Er zijn 604 briefjes ingeleverd bij het HCR snoepjes raden op de familiedagen in Gorinchem. Het juiste aantal is 223.

Martijn Giljam en Geerte Roos hebben het juiste aantal geraden!

Na loting is Geerte de winnares van de Alcatel pixi 4 mobiele telefoon. Martijn krijgt van ons als troostprijs het boek Bange winter in Roemenië. Van harte gefeliciteerde met jullie prijs!

Graag bedanken we iedereen die onze stand heeft bezocht en die heeft meegedaan met het snoepjesraden.

Categorie: Stichting HCR, Werkgroepen · Tags:

Stichting HCR aanwezig op extra editie familiedagen! 17-19 oktober 2017

Dinsdag 17 oktober 2017 13.00 – 21.00 uur | Woensdag 18 oktober 2017 13.00 – 21.00 uur | Donderdag 19 oktober 2017 10.00 – 18.00 uur

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

In de herfstvakantie, 17 – 19 oktober 2017, geniet u van een extra editie van Familiedagen! En stichting HCR is aanwezig. We verwachten u op de stand van stichting HCR om u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. Kom gezellig langs en doe mee met onze win acties of kom een pakje overheerlijke stroopwafels halen. Tot snel!

Wandel op uw gemak langs de vele exposanten en voer interessante gesprekken. De gehele familie voelt zich geïnspireerd en tevreden. De gemoedelijke, vriendelijke sfeer, het lekkere (gratis) eten en drinken maken van dit evenement de ideale dag uit voor (groot)ouders, jongeren en kinderen.

meer informatie

Categorie: PR/Fondswerving, Stichting HCR · Tags:

Opbrengst bloemenverkoping in Hendrik Ido Ambacht

Traditiegetrouw was er afgelopen zaterdag 9 september weer de herfst bloemen en plantenverkoop in Hendrik Ido Ambacht. Het was een bijzondere regenachtige verkoopdag. Bijzonder door de inzet van de vele vrijwilligers die iedere keer weer de schouders onder deze verkoop zetten. Zelfs twee keer per jaar (voorjaar en najaar). Bijzonder ook door de opbrengst van € 558,92!

Dank aan alle mensen die hun bloemen en/of planten aankochten tijdens deze verkoop.

We zijn trots op de mensen van werkgroep Hendrik Ido Ambacht, gezamenlijk weten ze iedere keer weer een prachtige prestatie te leveren.

Moving-On