Kindersamenzangavond geslaagd!

Capelle aan den IJssel. De jaarlijkse Kindersamenzangavond in de Moriakerk in Capelle aan den IJssel heeft het mooie bedrag van bijna 600euro opgebracht. Aan deze avond werd medewerking verleend door kinderkoor Nathanaël uit Ouderkerk aan den IJssel, onder leiding van Marlies Otterspeer (dirigente) en Pieter van der Bas (orgel). De samenzang werd begeleid door onze vaste organist: Teo de Pee. De muzikale intermezzo werd verzorgd door Albert Hak (orgel) en Maarten Hak (trompet).

Alle luisteraars, maar ook alle medewerkende partijen: heel hartelijk bedankt!

—————————————————————————————————————————-

D.V. 7 november vind de jaarlijkse kindersamenzangavond plaats in de Moriakerk in Capelle aan den IJssel. Dit jaar hopen de kinderen van kinderkoor Nathanaël uit Ouderkerk aan den IJssel te zingen. Daarnaast is er een muzikale bijdrage. Speciaal voor kinderen van de basisschool! Natuurlijk zijn alle broers, zussen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook hartelijk welkom!

Aanvang: half acht; entree: gratis, wel collecte t.b.v. Stichting HCR.