Steun ons

ING rek.nummer: NL13 INGB 0007 5255 31  Rabobank rek.nummer: NL 62 RABO 0314 1255 82 (t.n.v. Stichting HCR – Zierikzee)

Ons motto is: Uw hulp is hun toekomst!

Onze projecten bestrijken een grote doelgroep. Kinderen en jongeren met beperkingen, arme gezinnen, jongeren in problemen en achtergestelden in de samenleving hebben uw en onze hulp nodig!

Stichting HCR en Asociatia Betania onderscheiden zich van andere hulporganisaties, omdat zij een vaste post hebben in Bacau. Hierdoor komen gelden en goederen op de juiste plaats terecht.

Steun het werk van HCR door een gift via iDeal. Kies het bedrag wat u aan HCR wilt geven en betaal online via uw eigen bank. Snel en zeker.

Gift via iDeal

Word donateur van stichting HCR.

U kunt donateur worden van stichting HCR door de machtigingskaart uit te printen, in te vullen en op te sturen aan: Stichting HCR, Zandsteeg 25, 4255 SE, Nieuwendijk.

Op de machtigingskaart kunt u kiezen voor een eenmalig bedrag of een periodieke bijdrage. Ook de bestemming van uw bijdrage kunt u kiezen.

klik hier voor de machtigingskaart.

Gift op rekening van stichting HCR

Stichting HCR wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit houdt in dat giften aftrekbaar zijn van de inkomsten- of vennootschapsbelasting (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels).

Meer info over ANBI status van HCR

Moving-On